Ghimbir – Un aliat al sănătăţii

Stimulant digestiv, energizant, remediu împotriva răcelii, fortifiant al imunității: alimentul ghimbir este o minune pentru organism. Proprietățile sale de ardere a grăsimilor fac ca această plantă să fie benefică atât pentru cei care vor să piardă din greutate, cât şi pentru cei care au colesterol mare.

Datorită conținutului de  vitamine şi minerale, dar şi antioxidanți, ghimbirul ajută organismul să reziste mai bine în faţa bolilor, dar are şi efect de înfrumusețare.

Ghimbirul se poate consuma crud, tăiat în bucățele mici, se poate adăuga ras fin în limonadă, salate, sau ca ceai proaspăt infuzată în apă fierbinte. Ghimbirul cu miere este o combinație perfectă pentru organism:

– întărește sistemul imunitar

– ajută la tratarea astmului

– cancerului

– are efect antiinflamator

– tratează şi ajută la prevenirea răcelii

Body Time recomandă să consumați zilnic ghimbirul în ceaiuri, limonade şi veţi simţi efectele miraculoase în doar câteva săptămâni.

 

By |2015-12-28T22:56:42+00:00April 22nd, 2015|Lifestyle, Nutriție, Științe|0 Comments
INSCRIE-TE ACUM