DETOXIFIEREA- MOFT sau NECESITATE?

//DETOXIFIEREA- MOFT sau NECESITATE?

DETOXIFIEREA- MOFT sau NECESITATE?

Beneficiile detoxifierii nu sunt imediate,dar rezultatele apar in cateva zile si starea de spirit va fi considerabil imbunatatita.

Pe langa faptul ca detoxifierea ne ajuta sa scapam de kilogramele nedorite,ea are un rol deosebit de important in intarirea sistemului imunitar si scaderea riscului de boli.

Organismul este astfel purificat, ficatul, rinichii si colonul se vor curata de toxine si astfel se va produce o scadere semnificativa in greutate.

Beneficiile detoxifierii sunt vizibile si la exterior, incepand cu aspectul pielii, care e imbunatatit, procesul de imbatranire este incetinit, parul devine mai moale si mai matasos.

Detoxifierea se poate face pe o perioada mai scurta de timp, cu sucuri din legume si fructe, sau pe o perioada mai indelungata, prin inlocuirea obiceiurilor alimentare nesanatoase cu mese bogate de legume in stare cat mai naturala, cat mai putin procesate prin gatire.

O cura de detoxifiere nu inseamna infometare si nu trebuie sa priveze organismul de nutrientii esentiali.

Aceasta presupune eliminarea din alimentatie a alimentelor procesate din comert, cafea, tutun, alcool, zahar, faina, carne, oua, lactate si inlocuirea meselor cu sucuri proaspete din legume si fructe, care vor ajuta la eliminarea toxinelor si regenerarea tesuturilor.

Sucuri recomandate pentru intarirea si purificarea organismului:

– suc de struguri storsi intregi;

– suc de mere stoarse intregi;

– limonada cu miere de albine;

– sucuri simple de legume: morcovi, spanac, patrunjel, sfecla rosie, brocoli;

– sucuri din iarba de grau combinate cu suc din germeni de lucerna;

– sucul de varza;

Scapa de starile de oboseala si epuizare, schimba-ti stilul de viata !

By |2015-12-27T20:22:19+00:00May 20th, 2015|Lifestyle|0 Comments
INSCRIE-TE ACUM