Antrenament Eficient – Alimentatie Sanatoasa – Rezultat Garantat

Majoritatea oamenilor, cred ca daca fac un antrenament intens, trebuie sa aiba rezultate garantat. Fals. Un antrenament eficient, fie ca este el intens, fie ca nu, da rezultate numai in combinatie cu o alimentatie santoasa si echilibrata. Asta incarcam sa le spunem si noi clientilor nostri cand vin la antrenament. Este normal sa vrei sa stii in cat timp apar rezultatele, in functie de obiectivele tale. Dar cel mai important este sa nu te opresti doar la antrenament. Daca vrem sa avem un corp frumos si pe interior si pe exterior, este evoie de niste sacrificii. Cand spunem scarificii, ne referim defapt doar la lucruri bune pentru organismul nostru. Avand un stil de viata nesanatos, este greu sa ne reeducam spre unul sanatos. Cu munca si avand alaturi un Antrenor Personal, care stie drumul spre atingerea obiectivelor, totul este mai simplu.

La Body Time, avem grija de clientii nostri si le explicam importanta combinarii antrenamentului cu o alimentatiepe masura. Si da, doar asa am ajuns sa avem clienti multumiti care vin la noi pentru ca stiu sa aprecieze profesionalismul oamenilor nostri.

Dietele drastice, nu sunt o solutie buna pentru un stil de viata sanatos. Iar noi ne dorim rezultate garantate pe termen mediu si foarte lung pentru clientii nostri.

Nimic nu este imposibil, si pentru inceput, avem nevoie de cateva reguli generale care sa ne ajute sa ne organizam o viata sanatoasa:
– evita pe cat posibil alimentele procesate si ambalate;
– consuma minim 2 L de apa pe zi;
– 3 mese principale si 2 gustari in fiecare zi;
– nu te infometa;
– fructe si legume cat mai multe;
– consumul alimentelor bogate in fibre (ovaz, orz, sfecla, etc)
– antreneaza-te si mananca pentru corpul pe are vrei sa il dobandesti, nu pentru corpul
– nu uita de leguminoase – sursa vegetala este foarte importanta, la fel mineralele si vitaminele(fasole, soia, etc.)
– dupa antrenament, nu uita sa ii dai corpului timp sa se recupereze (minim 8 ore de somn/noapte).

Cu respect,

Echipa Body Time.

BECAUSE WE SHARE THE SAME DREAM.

By |2019-09-18T17:02:25+00:00April 22nd, 2015|Lifestyle, Științe|0 Comments
INSCRIE-TE ACUM