Tarife 2018-03-14T18:17:28+00:00

    IN FEBRUARIE SI MARTIE AI PANA LA 40% DISCOUNT LA ABONAMENTE!

Planul de antrenament cat si planul alimentar sunt personalizate pe obiectivul tau. Vino la o sedinta de proba, unde iti facem o analiza corporala, testam conditia fizica, discutam despre obiectiv si gasim pachetul de antrenamente si planul alimentar care ti se potriveste.

                                                                


Completează formularul și unul dintre membrii echipei Body Time te va contacta in cel mai scurt timp posibil.

Alegeti locatia dorita

REZULTATE GARANTATE

Privat & Exclusiv

Body Time vă oferă antrenori personali profesionisti, bine pregătiți și un întreg studio pentru a vă satisface nevoile și a vă atinge obiectivele.

Nutriție profesională

Body Time vă oferă un plan de alimentație profesional proiectat și realizat doar pentru a vă îndeplini cerințele.

Rezultate garantate

Body Time vă oferă cele mai noi tehnologii de pe piață combinate cu profesionalismul echipei noastre care garantează un succes inevitabil!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Da, desigur! Tot ce aveți nevoie vă așteaptă la studio pentru a vă satisface propriul confort.
Avem deschis 09:00 – 21:00 în fiecare zi, cu excepția zilei de Duminică și lucrăm numai cu programări. Deci, dacă nu aveți timp pentru a face o sesiune în timpul nostru de funcționare, putem veni chiar mai devreme sau mai târziu față de orele specificate doar pentru dumneavoastră!
Da, chiar și dumneavoastră veți avea propriul antrenor personal, de sex feminin sau masculin, la alegerea dumneavoastră.
Da, desigur că puteți. Aveți întregul studio rezervat pentru sesiunea dumneavoastră și puteți să vă lăsați copilul să se joace aici până terminați cele 20 de minute Body Time.
Puteți face o programare chiar aici pe site! Nu ezitați să ne contactati deasemenea, un expert din echipa noastră vă va raspunde în cel mai scurt timp la toate întrebările.
INSCRIE-TE ACUM