Tarife 2017-12-20T12:08:29+00:00

    IARNA ACEASTA AI PANA LA 40% DISCOUNT LA ABONAMENTE!

Planul de antrenament cat si planul alimentar sunt personalizate pe obiectivul tau. Vino la o sedinta de proba, unde iti facem o analiza corporala, testam conditia fizica, discutam despre obiectiv si gasim pachetul de antrenamente care ti se potriveste.

                                                                


Completează formularul și unul dintre membrii echipei Body Time te va contacta in cel mai scurt timp posibil.

Alegeti locatia dorita

REZULTATE GARANTATE

Privat & Exclusiv

Body Time vă oferă antrenori personali profesionisti, bine pregătiți și un întreg studio pentru a vă satisface nevoile și a vă atinge obiectivele.

Nutriție profesională

Body Time vă oferă un plan de alimentație profesional proiectat și realizat doar pentru a vă îndeplini cerințele.

Rezultate garantate

Body Time vă oferă cele mai noi tehnologii de pe piață combinate cu profesionalismul echipei noastre care garantează un succes inevitabil!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Da, desigur! Tot ce aveți nevoie vă așteaptă la studio pentru a vă satisface propriul confort.
Avem deschis 09:00 – 21:00 în fiecare zi, cu excepția zilei de Duminică și lucrăm numai cu programări. Deci, dacă nu aveți timp pentru a face o sesiune în timpul nostru de funcționare, putem veni chiar mai devreme sau mai târziu față de orele specificate doar pentru dumneavoastră!
Da, chiar și dumneavoastră veți avea propriul antrenor personal, de sex feminin sau masculin, la alegerea dumneavoastră.
Da, desigur că puteți. Aveți întregul studio rezervat pentru sesiunea dumneavoastră și puteți să vă lăsați copilul să se joace aici până terminați cele 20 de minute Body Time.
Puteți face o programare chiar aici pe site! Nu ezitați să ne contactati deasemenea, un expert din echipa noastră vă va raspunde în cel mai scurt timp la toate întrebările.

SEDINTA DE PROBA

Ședința de probă costă 59 lei. Include antrenor personal, Health Check, consultanță de nutriție, echipamente de antrenament, prosop, gel de duș, totul este inclus. Nu trebuie să aduci nimic cu tine, totul este în studio.

Doar vino cu 15 min mai devreme pentru a-ți respecta programarea, mănâncă și bea apă cu două ore înainte de antrenament.

Ședință de probă

Lei59/o dată
INSCRIE-TE ACUM